Fluefiske eventyr i Grønland

Prøv noget af verdens bedste ørredfiskeri i Grønland.

Efter et par år at havde testfisket flere forskellige elve i Nuuk området er vi nu klar til at byde dig velkommen til noget af verdens bedste fiskeri efter rødding(Arctic Char).

Du ankommer til Nuuk lufthavn i løbet af formiddagen, vi vil være her for at tage imod dig. Når alle er ankommet går vi over til Helikopteren som skal flyve os ind til Campen, flyveturen tager ca 30 minutter.

Vi fisker på et stykke af elven som kun er tilgængeligt via helikopter eller med båd/jolle ved højeste højvande så vi har det næsten for os selv. Der er mange stryg og sving hvor der står mange og store ørreder og bare venter på at blive fristet med nogle store skumfluer.

Fiskeriet i denne elv er det bedste vi har oplevet i hele Godthåbsfjorden. Fiskene er længere, tungere og der er flere af dem end i nogen af de andre elve vi har fisket i. Strækket vi fisker på er ca. 4 km og der er masser af plads til at vi alle kan fiske på samme tid. Den største fisk vi har fanget i denne elv var 85cm og så bred over nakken at vi ikke kunne gabe over den med en hånd. Vi havde desværre ikke nogen vægt men den har vejet lige omkring 6 kg.

Hvis du er interesseret i at høre mere om denne tur så send os en mail eller giv mig et ring.

Vagn Hansen

Mail: vagn@vhdesign.dk

Telefon: +299 58 66 16